Skip to main content

Service auto profesionist.

Bosch Car Service

Deschidere

În anul 2010 Motors Mivado deschide departamentul BOSCH CAR SERVICE, specializat în diagnosticare și repararea tuturor mărcilor de mașini existente pe piață, intrând astfel în rețeaua Robert Bosch România.

Prezentare

AutoSiena, Service-ul autorizat Motors Mivado SRL este dotat cu echipamente și scule moderne, ocupă o suprafaţă totală de 1772,16 mp şi este compus din următoarele volume principale:

 • Punct de recepţie – predare auto, în cadrul căruia autovehiculul este preluat de către consilierul service;
 • Atelierul mecanic are o suprafaţă totală de 606,31 mp în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea un personal calificat format din: 7 mecanici auto, 2 electricieni, 2 tehnicieni auto și un inspector ITP;
 • Spălătorie auto dotată cu utilaje performanțe şi produse conforme cu normele în vigoare;
 • Atelierul de tinichigerie și vopsitorie auto dotat cu o cabină de vopsit ultraperformantă, supraţă totală este de 297,97 mp în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea un personal calificat format din: 1 consilier service predare-primire, 4 tinichigii auto și 3 vopsitori;
 • Linie ITP autorizată RAR pentru inspecțiile periode autoturisme, microbuze, automobile utilitare mixte, automobile speciale cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t. Inspecţia tehnică perioadică a autovehiculelor este realizată de un inginer auto;
 • Staţie de verificat şi reglat geometria roţilor;
 • Magazie pentru piesele auto;
 • Laborator pentru pregătire vopsele;
 • Magazie de vopsele.

Toate atelierele sunt prevăzute cu instalaţii de aer comprimat precum și cu exhaustoare gaze de eşapament. Service-ul funcţionează pe principii moderne de tip ecologic, nu se utilizează acetilenă şi oxigen în cadrul activităţii de tinichigerie, iar în cadrul atelierului de vopsitorie se utilizează doar chituri cu biocomponente ecologice şi vopsele fără diluanţi organici, pe bază de apă.

Service-ul AutoSiena este autorizat de către RAR pentru toate activităţile desfăşurate.

Portofoliu

Din portofoliul principalilor clienți cu flote auto se pot enumera:

 • Comau România (proiectant și constructor de robotică în domeniul auto, parte a Grupului Fiat), cu un parc de 22 autovehicule și o medie de 3 intrări pe lună;
 • Interbrands Marketing (principalul distribuitor din România de produse de larg consum), cu un parc de 17 autovehicule pe plan local și o medie de 5 intrări pe lună;
 • Arval Service Lease (societate de leasing operațional, prezentă în 39 de țări), cu o medie de 5 intrări pe lună;
 • Serviciul Județean de Ambulanța Bihor, prin derularea unui contract de achiziție publică în urma licitației din 2015, cu loturile de autosanitare Mercedes Sprinter/Vito, Citroen Jumper, Fiat Ducato/Punto, Iveco Daily.

Calitate

Pentru a face față ultimelor inovații tehnologice din domeniu, Motors Mivado în cooperare cu Robert Bosch Romania SRL și cu reprezentanții legali ai producătorilor FIAT și KIA își instruiește periodic personalul, punându-le la dispoziție cursuri de pregătire și acces la documentațiile de specialiatate.

Pregătirea sistematică și actualizarea cunoștințelor, împreună cu certificatele de management al calității și al mediului SRN EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 permit societății noastre furnizarea serviciilor de înaltă calitate într-o piață în continuă dezvoltare.

Obiective

Lunar media de autovehicule reparate în regim de dauna din atelierul de caroserie se situează la 75-80, urmând ca țintă pe următoarele 2 trimestre să atingă 120 de autovehicule. În acest sens am investit în cele mai înalte tehnologii de vopsire, în calitatea materialelor și a vopselurilor cât și în dezvoltarea continuă a personalului din producție, inoculând valorile calității și a eficacității.

Principalele obiective în acest segment sunt scăderea timpului de așteptare și punerea la dispoziție a unui autoturism de înlocuire în cazurile reparațiilor prelungite, pentru a acorda maximul grad de confort clienților noștri.

Autosiena Bosch Car Service
Autosiena Bosch Car Service
Autosiena Bosch Car Service
Autosiena Bosch Car Service
Autosiena Bosch Car Service

Alege să foloseşti filtre Bosch şi ulei Castrol Edge pentru revizia maşinii tale şi primeşti CADOU cardul de asistenţă rutieră Bosch Service pentru România. Cardul este valabil 365 zile!

Beneficii principale

Asistență rutieră

Serviciul de depanare a autovehicului avariat realizat de către o echipă de intervenție la fața locului.

Transport pasageri

Transportul pasagerilor către cea mai apropiată bază A24 în vederea reparării imediate sau către o unitate de cazare.

Tractarea autovehicului

Serviciul de transport al autovehiculului avariat de la locul incidentului către o destinație.