Skip to main content

Expertiză, profesionalism și performanță

Servicii

Consultanță în achiziție auto

Consultanță în achiziție auto

Departamentului de vânzări vine în întâmpinarea dumneavoastră cu toată gama de vehicule aparținând grupului Fiat Chrysler Automobile: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Profesional, Jeep și Mopar ( cel mai mare producător de piese și accesorii auto din America). Pe lângă consultanță profesională în domeniul automotive vă oferim și o gamă largă de produse care să satisfacă nevoile dumneavoastră de mobilitate. Consultanții noștri vă vor îndruma spre achiziția perfectă în funcție de nevoile dumneavoastră.

Autosiena finantare

Finanțare

Indiferent dacă achiziționarea vehiculului dorit de către dumneavoastră va fi ca Persoana Fizică sau ca Persoana Juridică, atât prin Credit, Leasing Financiar/Operațional sau orice altă formă de finanțare bancară sau non-bancară, consultanții noștri vă vor consilia spre cele mai bune condiții financiare disponibile în piață.

Service autorizat al marcii:

Alfa Romeo / Fiat / Jeep /  Fiat Professional

Distribuitor si reparator autorizat al mărcilor Alfa Romeo / Fiat / Jeep /  Fiat Professional,

Motors Mivado Autosiena – Oradea este susținut de o echipa de profesioniști care cred in autoturisme si servicii de cea mai buna calitate pentru tine si mașina ta.
Scopul nostru este sa asiguram intretinerea autovehiculului tau in perioada de garantie cat si post-garantie urmarind in același timp satisfacția totala a clienților .
Echipa tânără si dinamica axata pe performanta.

Autosiena Tractare 24/7

AutoItalia Assistance –  24/7

AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenţă rutieră disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7,  posesorilor de autovehicule marca Fiat și Fiat Professional.

Apelabilă la numerele de telefon 0312 221 221 de pe teritoriul Romaniei şi la +36 1 465 36 12 de pe teritoriul Europei,  echipa de profesionişti dedicată programului AutoItalia Assistance,  vă stă la dispoziţie  pentru a găsi soluţii viabile pentru dumneavoastră în eventualitatea în care va aflaţi în situaţii precum :

 • defecţiuni mecanice sau electrice,
  • accidente rutiere,
  • pneuri tăiate,
  • pană dublă,
  • lipsă curent sau baterie descarcată.
  Depanare, tractare, recuperare off road,  asistenţă prin telefon, depozitare autovehicul, înlocuire temporară vehicul sunt doar câteva dintre serviciile oferite prin AutoItalia Assistance. Descarcă broşura pentru detalii.

  Autovehiculele noi achiziţionate din reţeaua autorizată Auto Italia beneficiază gratuit de un an de asistenţă rutieră.

  Posesorii de autovehicule rulate pot opta pentru:

  • Auto Italia Assistance – varianta STANDARD (ROMANIA)
  • Auto Italia Assistance – varianta ADIȚIONAL (EUROPA)

  Certificatele pentru serviciul de asistență rutieră se emit în rețeaua autorizată.

Autosiena mașină la schimb

Mașină la schimb

Venind in întâmpinarea dumneavoastră, va putem asigura vehicul de înlocuire: mașină la schimb in funcție de necesitățile dumneavoastră si de perioada necesara finalizării intervențiilor/reparațiilor  necesare vehiculului dumneavoastră. Va așteptam cu o gama larga de vehicule.

Pentru informații suplimentare legate de produsele și serviciile oferite de compania noastră, vă rugăm să ne contactați.